Laadpalen installateur

Laadpalen

Bij Future Loading kan je terecht voor laadpalen voor elektrische auto ’s. De elektrische laadpalen worden op maat van jouw noden en budget voorgesteld en vakkundig geïnstalleerd.


Wil je een elektrische auto opladen thuis of aan jouw bedrijf? We bekijken samen met jou de mogelijkheden en zorgen voor een vlekkeloze installatie, van A tot Z.

Laadpaal thuis


Een laadpaal bij jou thuis zorgt ervoor dat je in alle comfort van jouw woning, jouw elektrische auto kan opladen thuis. Om een laadpaal bij jou thuis te installeren, houden we ondere andere rekening met het vermogen van jouw elektrische wagen, of je over 1 fase of 3 fase stroom beschikt in jouw woning, de maximale stroom aan de teller, en de snelheid waarmee jij jouw elektrische wagen wenst op te laden.


Jouw elektrische wagen opladen thuis is kiezen voor comfort.


Laadpalen voor bedrijven

Een bedrijf dat investeert in laadpalen trekt niet alleen de kaart van groene energie maar kiest er ook bewust voor om medewerkers te stimuleren met een elektrische wagen te rijden.


Een nieuwe wetgeving bepaalt bovendien dat vanaf 2025 elke parking met meer dan 20 parkeerplaatsen van een niet-voor-bewoning bestemd gebouw, verplicht twee laadpalen moet voorzien voor elektrische wagens. Beschikt jouw bedrijf over een ruime parking voor medewerkers, klanten en/ of leveranciers, dan ben je dus verplicht laadpalen te installeren.


Future Loading is trotse installateur van onder andere het gamma van Alfen laadpalen. Zet je als onderneming de eerste stappen naar een elektrisch wagenpark en wens je laadpalen te plaatsen aan het bedrijf? Informeer je tijdig bij Future Loading en doe beroep op onze kennis en advies.

Laadpaal installeren


Wil je laadpalen installeren? Als erkend laadpaal installateur is Future Loading de geknipte partij voor deze klus. Aan de hand van jouw wensen voeren we een technische studie uit om de laadpaal te plaatsen die jouw noden dekt.

 

Vraag jouw offerte aan voor het plaatsen van jouw laadpalen.

Prijs laadpaal


De prijs van een laadpaal varieert tussen 800 en 3250 EUR, exclusief keuringscertificaat en installatiekosten. Factoren die de prijs van jouw laadpaal bepalen: kies je voor een enkele of dubbele laadpaal, met of zonder laadkabel, wil je graag een slimme lader, enzovoort. Future Loading begeleidt jou vlekkeloos doorheen de prijsbepaling.


Waarom kiezen voor Future Loading?


Door middel van frequente bijscholingen in deze snel groeiende sector zetten we onze kennis vol passie om in de praktijk. 


De laadpaal merken die Future Loading installeert, zijn één voor één van hoogstaande kwaliteit.