Laadpalen installateur

Zonnepanelen

Overweeg jij zonnepanelen te installeren om zo de prijs van jouw energiefactuur te drukken? Of ben je een liefhebber van groene stroom? Dan ben je bij Future Loading aan het juiste adres. Samen met erkende PV-installateurs verzorgen wij de installatie van jouw zonnepanelen van A tot Z.

Hoe werken zonnepanelen?

Van zodra wij zonnepanelen installeren, zorgt de nodige bekabeling ervoor dat de opgewekte energie binnenshuis door een omvormer wordt omgezet tot bruikbare stroom. Wanneer jouw zonnepanelen in werking treden, kan je de productie van jouw groene stroom nagaan op jouw groene stroommeter die de eveneens meterstand van jouw zonnepanelen weergeeft.

 

Valt er geen zon te bespeuren en wordt er dus ook geen zonne-energie opgewekt? Dan val je terug op de stroom van jouw energieleverancier. De gebruikte stroom wordt automatisch geregistreerd door jouw digitale meter of analoge meter. Produceer je op een bepaald moment meer groene energie dan je nodig hebt? Dan wordt de overtollige productie van energie op het net geplaatst. Tenminste, als je kiest voor een zonnepanelen installatie die wordt aangesloten op elektriciteitsnet.

Subsidie en premie voor zonnepanelen

Laat je zonnepanelen plaatsen voor het einde van 2024, dan kan je als particulier een subsidie of premie aanvragen. De subsidie bedraagt maximum 1500 EUR en wordt berekend op basis van het totale vermogen van jouw panelen. Hoe groter het totale vermogen van jouw zonnepanelen, hoe hoger de subsidie bedraagt.

 

Om aanspraak te maken op deze premie of subsidie dien je zonnepanelen te plaatsen als particulier én moet jouw aanvraag gelden voor een installatie bij een bestaande woning met bouwaanvraag van vóór 2014.

 

Je kan de premie aanvragen bij Fluvius op het moment dat je jouw zonnepanelen registreert.

Voordelen zonnepanelen

Jouw woning voorzien van groene energie dankzij zonnepanelen heeft zo zijn voordelen. We sommen de voornaamste voordelen voor jou op:


  • Je bespaart geld door een minder hoge energiefactuur
  • Je wekt groene energie op en draagt jou steentje bij tot een beter milieu
  • Je kan gebruik maken van een subsidie voor het plaatsen van jouw zonnepanelen waardoor de installatiekost mindert
  • Plan je jouw woning te verkopen, dan is deze meer waard doordat jij zonnepanelen hebt geplaatst

Prijs  en offerte 

De prijs van zonnepanelen wordt bepaald door het merk en type zonnepaneel. Vraag vrijblijvend een prijs voor jouw zonnepanelen, op maat aan.


Ben jij overtuigd door de voordelen van zonnepanelen en bekom jij graag een nauwkeurige prijs voor het plaatsen van panelen? Neem dan contact op met Future Loading voor een gedetailleerd prijsbestek