Smappee laadpalen

Heb je een 100% elektrische wagen of een plug-in hybride wagen en kijk je uit naar de aankoop van een laadpaal? Goed idee, maar mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. De markt van laadpalen wordt immers overspoeld door tal van merken en modellen. Geen nood, met een vaste waarde als Alfen maak je steeds een goede keuze.

Alfen-laadpalen
Alfen laadpalen

Alfen laadpalen, kiezen voor zekerheid

Het lijkt alsof het merk Alfen pas bij de opkomst van elektrische wagens aan het oppervlak verscheen, maar niks is minder waar. Het Nederlandse bedrijf, met hoofdzetel in Hilversum en nadien Almere, zag al in 1937 het levenslicht als producent van hoog- en laagspanningsapparaten. In de beginfase focuste Alfen zich op de productie van schakelapparatuur voor de distributie van elektriciteit, maar doorheen de jaren breidde het zijn aanbod uit.

In 2008 leidde dat tot de productie van de eerste EV Charging Stations. Nu, zowat 15 jaar later, heeft Alfen een onberispelijke reputatie opgebouwd in de markt van laadpalen.

Het merk biedt drie types oplaadpunten aan: Eve Single S-lineEve Single Pro-line en Eve Double Pro-line.

Waarom kiezen voor een Alfen laadpaal?

Een Alfen laadpaal biedt heel wat voordelen:

  • De nieuwste Alfen laadpalen beschikken allemaal over dynamic load balancing-technologie. Daardoor zal je laadpunt het oplaadproces aanpassen in functie van het algemene stroomverbuik in je woning en vermijd je overbelasting.
  • Alfen laadpalen staan bekend om hun onovertroffen betrouwbaarheid en veiligheid. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsvereisten en beschikken over verschillende keurmerken.
  • Alfen laadpalen lenen zich uitstekend tot het creëren van een slim laadnetwerk. Zo kan je tot 100 oplaadpunten met enkel laadcontact of 50 oplaadpunten met dubbel laadcontact plaatsen en verbinden.
Alfen laadpalen

Meer info & vrijblijvende offerte op maat voor een Alfen laadpaal

Ben je op zoek naar een betrouwbare laadpaal voor privé- of zakelijk gebruik? Met Alfen zit je steeds goed. Wij vertellen je er graag alles over.

Future Loading

Daasdonk 25A
9940 Evergem

Tel: +32 (0)472 22 11 75
E-mail: info@futureloading.be
BTW-nr.: BE0505.621.309

Volg ons

easee