Een laadpaal storing?
Future Loading to the rescue!

Er is niks vervelender dan thuiskomen met een lege accu, om er vervolgens achter te komen dat je laadpunt niet werkt. Hoe laad je nu je auto op? Op zo'n moment kan je op ons rekenen. Wij komen ter plaatse om het probleem op te lossen. Een laadpaal storing? Doe onderstaande checks en neem contact op met Future Loading.

hulp
thuis_storing

Zelf het probleem oplossen

Wanneer je geconfronteerd wordt met een laadpaal storing kan dit verschillende oorzaken hebben. Check allereerst of het effectief om een storing van de laadpaal zelf gaat door de volgende stappen te volgen:

  • Controleer of alle andere elektrische apparatuur naar behoren werkt. Zo kan je uitsluiten dat het om een stroomstoring gaat.
  • Check of de groep of aardlekschakelaar is ingeschakeld. Wanneer deze is uitgeschakeld kan je deze aanzetten door de knop omhoog te duwen. Vervolgens kan je controleren of de laadpaal weer werkt.
  • Heb je een laadpunt met een stopcontact variant? Dan kan het zijn dat de kabel niet goed is aangesloten of dat de laadkabel defect is. Om te controleren of deze defect is kan je de laadkabel uitproberen aan een openbaar laadpunt.

Lees zeker ook de gebruikshandleiding van jouw laadpaal. In de meeste gevallen staat hierin vermeld wat je zelf kan doen wanneer er zich een storing of probleem voordoet. Check ook goed of je laadpaal nog geniet van garantie. Neem in dat geval contact op met de leverancier van jouw laadpaal.

Je laadpaal storing laten verhelpen

Hebben bovenstaande tips niet gewerkt, dan kan je contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat alle storingen aan elektrische laadpalen en laadpunten snel en daadkrachtig opgelost worden. Wij houden daarbij van duidelijke communicatie. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de geschikte partij voor een storing van jouw laadpaal. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je snel weer op weg!

Future Loading

Daasdonk 25A
9940 Evergem

Tel: +32 (0)472 22 11 75
E-mail: info@futureloading.be
BTW-nr.: BE0505.621.309

Volg ons

easee