Laadpaal voor bedrijven installeren

Als ondernemer zoek je naar duurzame oplossingen. Elektrisch vervoer is daar één van. Future Loading zorgt met een innovatieve laadpaal voor bedrijven dat jouw elektrische voertuigen en die van je medewerkers in no-time weer opgeladen zijn. Bovendien profiteer je snel van rendement op je investering én kan je extra inkomsten genereren door je laadpaal openbaar beschikbaar te stellen.

laadpaalbedrijf
bedrijven2

Duurzaam en goed voor extra inkomsten

Naast het feit dat je met laadpalen laat zien dat je als bedrijf waarde hecht aan duurzaam en ecologisch ondernemen, kan het aanbieden van een elektrisch oplaadpunt ook voor extra inkomsten zorgen. Zo kan je geld verdienen door je laadpaal openbaar beschikbaar te stellen en laadtarieven in te stellen. Zo versnel je de return on investment. Verder heeft het als extra voordeel dat de mensen die hun auto aan jouw laadpaal opladen, misschien wel jouw bedrijf bezoeken en producten of diensten bij jou afnemen. 

Ga voor de laadpaal die past bij jouw onderneming

Uiteraard is elk bedrijf verschillend. Daarom zorgen wij voor een gedegen advies op maat van jouw onderneming. Samen kijken we naar de service die jij nodig hebt en bepalen we aan de hand daarvan welke laadpaal voor bedrijven geschikt is. Zijn je medewerkers in het bezit van een auto die ze ook voor het werk gebruiken? Dan kunnen wij ook bij hen thuis een laadpunt installeren. Zo kunnen ze ook daar eenvoudig en veilig hun auto opladen.

auto_thuis

Meer informatie over een laadpaal voor bedrijven

Ben je op zoek naar de juiste laadpaal voor jouw bedrijf? Als erkend laadpaal installateur is Future Loading de ideale partner om dit te realiseren. Neem dus snel een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder bij het bepalen welke laadpaal het beste bij jouw bedrijfssituatie past.

Future Loading

Daasdonk 25A
9940 Evergem

Tel: +32 (0)472 22 11 75
E-mail: info@futureloading.be
BTW-nr.: BE0505.621.309

Volg ons

easee