EEN LAADPUNT THUIS INSTALLEREN

Heb je een hybride of elektrische auto? Dan is een eigen laadpaal op je oprit of in je garage een goed idee. Met een laadpunt thuis kan je jouw elektrische auto comfortabel vanuit je eigen huis of appartement opladen. Dit wil je uiteraard zo veilig en snel mogelijk doen. Daarom biedt Future Loading verschillende soorten laadpalen aan. Bovendien komen wij deze laadpaal bij jou thuis installeren met de nodige uitleg, zodat jij zorgeloos je auto kan opladen.

Laadpaal_thuis
Laadpaal_persoonlijk

Waarom kiezen voor een laadpunt thuis?

Als je zelf een elektrische auto hebt gekocht of een elektrische firmawagen hebt via jouw werkgever, wil je deze uiteraard ook thuis kunnen opladen. Dit is niet alleen goedkoper dan via een openbare laadpaal, maar ook nog eens een pak efficiënter en praktischer. Zo is een laadpaal thuis altijd beschikbaar en hoef je niet te stressen om tijdig te gaantanken aan een benzinestation.

Verder kan je er ook voor kiezen om jouw laadpaal openbaar aan te bieden. Op het moment dat je ervoor kiest om dit te doen, komt deze automatisch op de lijst met openbare laadstations te staan. Dit betekent dat iedereen van jouw laadstation gebruik kan maken tegen een vergoeding. Zo verdien je je laadpaal zelfs nog sneller terug!

Combineer met zonnepanelen

Heb je zonnepanelen, dan doe je extra voordeel met je laadpaal thuis. Op piekmomenten kan jij je wagen laden op stroom die op dat ogenblik door de zon wordt opgewekt. Op die manier pak je ook je productieoverschot aan, wat dan weer goed is voor het prosumententarief en de digitale meter. Je laadt met andere woorden gratis je auto op. Heb je geen zonnepanelen maar heb je hier wel interesse in? Dan kunnen wij je ook op dat vlak een voorstel op maat opmaken.

zonnepanelen

Meer info & vrijblijvende offerte op maat voor een laadpaal thuis

Ben je op zoek naar een laadpaal voor bij je thuis? Neem dan hier een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij adviseren je graag welk type laadpaal het best bij jouw specifieke situatie past.

Future Loading

Daasdonk 25A
9940 Evergem

Tel: +32 (0)472 22 11 75
E-mail: info@futureloading.be
BTW-nr.: BE0505.621.309

Volg ons

easee