Smappee laadpalen

Bij een 100% elektrische of plug-in hybride wagen voor privégebruik of voor bedrijfsdoeleinden hoort een degelijke laadpaal. Het aanbod in de markt is ondertussen groot, erg groot. Wil je meteen voor de beste laadoplossing gaan, dan kom je onvermijdelijk uit bij een Smappe laadpaal.

Smappee laadpalen
Smappee laadpalen

Smappee laadpalen voor privégebruik

Smappee laadpalen zorgen voor het efficiënt opladen van jouw wagen, thuis, op het werk of onderweg. Met Smappee EV laadpalen kies je immers voor dé alles-in-één slimme laadoplossing.

Wil je je auto thuis opladen? Het geïntegreerde energiebeheersysteem van een Smappee laadpaal laadt je wagen een hele dag door met zonne-energie of tegen het laagste energietarief. Dat laatste gebeurt op basis van daluren, capaciteitstarief of dynamische tarieven. Op die manier kan je tot zes maal goedkoper laden en bespaar je heel wat op je energierekening. Bovendien geeft het geïntegreerde energiebeheersysteem via de Smappee App en het Dashboard een perfect zicht op je verbruik.

Neemt je Smappee laadpaal een piek in je energieverbruik waar, dan gaat er tijdelijk minder stroom naar je laadpaal. Dankzij deze beveiliging tegen overbelasting zijn gesprongen zekeringen niet langer een issue.

Smappee laadpalen voor professioneel gebruik

Ook bedrijfseigenaars die meerdere laadpalen willen installeren genieten van de verleidelijke troeven van een Smappee laadpaal. Via dynamic load balancing wordt jouw elektriciteitsnetwerk nooit te zwaar belast. Een dure uitbreiding van je elektriciteitsinstallatie is dus niet aan de orde, Smappee waakt immers over jouw (elektrische) veiligheid. Net als voor particuliere laadpaaleigenaars doen de Smappee laadoplossingen voor bedrijven steeds beroep op de goedkoopste energietarieven. Ofwel maken ze maximaal gebruik van zonne-energie ofwel laden ze tegen de laagste tarieven op het net. Via het Smappee Dashboard behoud je als bedrijfsleider bovendien ook een volledig overzicht op het verbruik en beheer van je laadpalen. Ten slotte biedt Smappee de mogelijkheid je zakelijke laadpalen publiekelijk open te stellen.

Smappee laadpalen

Meer info & vrijblijvende offerte op maat voor een Smappee laadpaal

Op zoek naar een Smappee laadpaal voor privé- of zakelijk gebruik? Wij vertellen je er graag alles over. Neem gerust contact op of vraag een vraagblijvende offerte op maat van jouw situatie.

Future Loading

Daasdonk 25A
9940 Evergem

Tel: +32 (0)472 22 11 75
E-mail: info@futureloading.be
BTW-nr.: BE0505.621.309

Volg ons

easee