Niet alleen het aanbod aan plug-in hybride en 100% elektrische wagens neemt almaar toe, ook het aanbod aan laadpalen wordt steeds groter. Naast de traditionele laadpaal kan je nu ook kiezen voor een slimme laadpaal en zelfs een bidirectionele laadpaal. Bovendien groeit het aantal merken op de markt voortdurend. Heb je geen idee welke te kiezen, weet dan dat je met een Wallbox laadpaal steeds goed zit.

wallbox laadpaal 3
Wallbox laadpaal 4

Wallbox laadpaal, de gevestigde waarde

Wallbox is ondertussen een gevestigde waarde in het laadpalenlandschap. Het bedrijf werd in 2015 opgericht in Spanje en stelt zich als doel de wereld te bevrijden van fossiele brandstoffen.

Daartoe ontwikkelen ze innovatieve en slimme laadoplossingen voor elektrische voertuigen, huizen, bedrijven en steden. Met hun aanpak willen ze het laden van een elektrisch voertuig uiteindelijk even eenvoudig maken als het laden van je smartphone. En hun strategie loont, getuigt daarvan de talrijke prijzen die de Wallbox laadpalen de voorbije jaren in de wacht sleepten.

Laadoplossingen voor elke situatie

Wallbox biedt ondertussen een uitgebreid assortiment laadpalen voor elke mogelijke situatie.

Voor thuisgebruik kan je terecht bij de Wallbox Pulsar of Pulsar Max, een krachtige, slimme laadpaal in een compact formaat. De Wallbox Copper SB is geschikt voor zowel de gewone eigenaar van een elektrisch voertuig als voor commerciële parkeergelegenheden.

De Wallbox Commander 2 stimuleert een interactief gebruik door alle bedieningselementen binnen handbereik te plaatsen. Deze zakelijke oplossing leent zich uitstekend voor een efficiënt energiemanagement. De Wallbox Quasar 2 gaat als bidirectionele laadpaal nog een stapje verder. Hij transformeert je wagen in een energieopslagsysteem dat je woning tot drie dagen lang van energie kan voorzien.

wallbox laadpaal 5

Meer info & vrijblijvende offerte op maat voor een Wallbox laadpaal

Wil je meer weten over de troeven van Wallbox laadpalen? Contacteer ons voor meer info.

Future Loading

Daasdonk 25A
9940 Evergem

Tel: +32 (0)472 22 11 75
E-mail: info@futureloading.be
BTW-nr.: BE0505.621.309

Volg ons

easee